Vaša košarica je prazna.

Privatnost

Zaštita privatnosti

Davatelj usluge (prodavatelj) - tvrtka Sweet Deco j.d.o.o. obvezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Prodavatelj neće nedopušteno distribuirati podatke o kupcima ili uključivati kupce u marketinške projekte ili kampanje bez kupčeva dopuštenja. Svi podaci o korisnicama i kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci potrebni za obavljanje posla.
Označavanjem određenog polja (kućice) na web stranicama smatra se da korisnik u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, pristaje na prikupljanje, korištenje, obradu i prenošenje osobnih podataka potrebnih za korištenje web stranica i za davanje podataka trećima radi izvršavanja usluge prema korisniku/kupcu kao i za potrebe vlastitih evidencija i baze podataka te za obavještavanje korisnika o novim proizvodima i uslugama. Davatelj usluge/prodavatelj omogućit će korisnicima/kupcima pristup njihovim osobnim podacima kako bi osigurao da su osobni podaci točni, potpuni i ažurirani. Ako korisnici /kupci zatraže brisanje osobnih podataka, davatelj usluge će to omogućiti, ali time korisnici pristaju da im se onemogući pristup određenim sadržajima na web stranicama.
Za zaštitu osobnih podataka poduzete su mjere opreza kako bi se zaštitili osobni podaci koliko god je to moguće u slučaju prijenosa podataka putem Interneta. Stoga, iako Sweet Deco j.d.o.o. provodi komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka ne može jamčiti zaštitu svake informacije prenesene na, ili s www.sweet-deco.hr internetske stranice te nije odgovorna za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi. Maloljetnici od 14 godina i mlađi od 14 godina ne smiju koristiti www.sweet-deco.hr internetsku stranicu.

Sweet Deco j.d.o.o. će tražiti dozvolu krajnjeg korisnika za slanje Administrativne i Promocijske e-mail poruke. Ukoliko krajnji korisnike ne želi primati e-mail poruke u bilo kojem trenutku nakon registriranja može odabrati opciju otkazivanja primanja e-mail poruka klikom na otkaži poruke koja se nalazi u svakoj newsletter poruci.

Unos i prijenos osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.